Τοποθεσία & Δραστηριότητες

Οι εγκαταστάσεις του Spedion Villa βρίσκεται στο μαγευτικό Μαυροβούνι Λακωνίας, μόλις τρία χιλιόμετρα μακριά από το Γύθειο.


Περπατώντας πέντε λεπτά, απλώνεται μπροστά σας η απέραντη, μήκους πέντε χιλιομέτρων, πεντακάθαρη παραλία του Μαυροβουνίου, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο και οι χελώνες Caretta – Caretta.

Η παραλία είναι οργανωμένη και άνετη, καθώς διαθέτει καφετέριες με ξαπλώστρες και ταβερνάκια με παραδοσιακές Μανιάτικες νοστιμιές, ενώ οι επισκέπτες του Spedion Villa μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ομπρέλες μας εντελώς δωρεάν!

Σε απόσταση 300 μέτρων από τις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε στις διακοπές σας, όπως σουπερμάρκετ και πρατήριο βενζίνης, αλλά και καφετέριες και μπαράκια για κάθε ηλικία και γούστο.

Το Γύθειο διαθέτει αρκετά φαρμακεία και το Κέντρο Υγείας του είναι εύκολα προσβάσιμο από το Spedion Villa, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα είστε ασφαλείς σε όλη την διάρκεια των διακοπών σας.

 

Το Spedion Villa δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες του, μεγάλους και μικρούς,  να απολαύσουν τις διακοπές τους ακριβώς όπως τις έχουν ονειρευτεί!

Για τους λάτρεις του αθλητισμού και της περιπέτειας, υπάρχει η δυνατότητα για πάρα πολλά συναρπαστικά θαλάσσια σπορ, όπως surfing και ski, ενώ αξέχαστη εμπειρία αποτελεί και το ψάρεμα στο ποτάμι αλλά και την θάλασσα.

Για όσους ασχολούνται με την πεζοπορία, υπάρχουν ειδικά οροθετημένες, συναρπαστικές πεζοπορικές διαδρομές, όπως η διαδρομή από το Ακρωτήριο Ταίναρο μέχρι  τους Αγίους Θεοδώρους, που περνάει και από τον παραδοσιακό Φάρου του Ταίναρου, αλλά και η υπέροχη διαδρομή από το χωριό Νύφι ως τα Κιόνια, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγιάς Κουρνού.

Spedion Villa Kefalonia
Κανονική προβολή